søndag 27. mars 2011

Tine Solheim lue

Jeg har nå strikket lua til designeren Tine Solheim. Det skulle være en plisekant, nederst, men jeg syns den var finere uten. Siden jeg ikke tok på kanten, ble den litt kort. Måtte derfor rekke opp endel og så strikke den lenger.

Boots




Jeg har laget to par med boots. Bunnen er i alpakka sport, for å være slitesterkt. Toppen er i alpakka, deilig og mykt garn. Jeg har kjøpt garn til et par til, men har andre ting å lage først.

torsdag 10. mars 2011

Luer

Jeg har laget kvikk lunsj lue til Kristian. Jeg brukte garn fra lageret mitt, så gulfargen ble kanskje litt skarp. Lua passet fint :-) Jeg har også laget en ny lue til meg selv. Jeg syns det er vanskelig å få luene passe. De blir for baggy, for trange for store eller de klør :-( Denne ble litt trang og litt lang, men håper jeg får brukt den. Oppskriften fant jeg i Ingrids blogg, og garnet er gullgarn.

tirsdag 1. mars 2011

Sofaputer


Jeg har strikket puter til stuen. Store pinner og tykt garn. Jeg måtte rekke opp mange ganger for å få dem til å passe puten, og så tykke pinner er ikke godt å strikke av.

VM- votter

Jeg har laget og tovet votter til Maren. Skal lage slike til meg selv også. Barna må bare få noen sokker til å ha med på leirskole først :-)